طرز تهیه از از سر اشپز ملیحه محمد شاهی (آشپزان برتر آسمونی). سوپ عسل و خامه. مواد لازم :. فیله مرغ 300 گرم. بلغور جو 150 گرم. شیر 500 میلی لیتر. خامه 100 گرم. عسل 3 ق غ. پیاز 1 عدد متوسط. هویج 2 عدد متوسط. جعفری خرد شده 2 ق غ. نمک و فلفل و ابلیمو به مقدار لازم. طرز تهیه :. بلغور جو رو به مدت 15 دقیقه با کمی اب ولرم خیس کنین بعد ابکش کنین و با دولیوان اب و کمی نمک بزارین بپزه حدود 1 ساعت طول میکشه. در این حین توی یه ظرف دیگه پیاز رو خرد کنین و با کمی روغن تفت بدین بعد فیله های مرغ خرد شده رو ...

shirini

طرز تهیه از از سر اشپز ملیحه محمد شاهی (آشپزان برتر آسمونی)

سوپ عسل و خامه

مواد لازم :

فیله مرغ 300 گرم
بلغور جو 150 گرم
شیر 500 میلی لیتر
خامه 100 گرم
عسل 3 ق غ
پیاز 1 عدد متوسط
هویج 2 عدد متوسط
جعفری خرد شده 2 ق غ
نمک و فلفل و ابلیمو به مقدار لازم

طرز تهیه :

بلغور جو رو به مدت 15 دقیقه با کمی اب ولرم خیس کنین بعد ابکش کنین و با دولیوان اب و کمی نمک بزارین بپزه حدود 1 ساعت طول میکشه.در این حین توی یه ظرف دیگه پیاز رو خرد کنین و با کمی روغن تفت بدین بعد فیله های مرغ خرد شده رو بهش اضافه کنین کمی تفت بدین و بعد هویج رنده شده رو اضافه کنین و بزارین کنار.
بعد از پختن جو شیر رو بهش اضافه کنین خوب مخلوط کنین و بزارین کمی بجوشه بعد از اون مخلوط مرغ و هویج رو بهش اضافه کنین و اودیه بزنین غیر از ابلیمو و بزارین خوب با حرارت کم جا بیافته. بعد از حدود نیم ساعت خامه و ابلیمو رو به سوپ اضافه کنین و خوب هم بزنین و دوباره حدود نیم ساعت بهش زمان بدین بعد از اون عسل رو به سوپ اضافه کرده و سرو کنین میتونین روی سوپ رو با جعفری خرد شده و لیمو تزیین کنین.
این سوپ اصلا شیرین نیست طعمش فوق العاده است و میتونه یه سوپ مقوی برای بچه ها تو فصل پاییز باشه.
من این سوپ رو توی نون های کاسه ای خانگی سرو کردم.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه