مواد لازم برای ماهی:. سالمون: چهار تکه. آبلیموی تازه: یک سوم لیوان. روغن زیتون: چهار تا پنج ق غذاخوری. پودر آویشن: نصف ق مرباخوری. نمک: به مقدار لازم. روغن زیتون، آبلیمو، نمک و آویشن رو مخلوط و ماهی رو از طرف گوشت داخلش بزارید و یکساعت داخل یخچال قرار بدید. مواد لازم سس شوید:. شوید خشک: دو ق غذاخوری. ماست خامه ای: چهار ق غذاخوری. خامه: چهار ق غذاخوری. پودر جوز هندی: یک چهارم ق چایخوری. فلفل قرمز: یک چهارم ق چایخوری. آبلیموی تازه: یک ق غذاخوری. آرد: دو ق غذاخوری. شیر: یک لیوان. کره. نمک. طرز ...

Delicious fish salmon with dill sauce
مواد لازم برای ماهی:

سالمون: چهار تکه

آبلیموی تازه: یک سوم لیوان

روغن زیتون: چهار تا پنج ق غذاخوری

پودر آویشن: نصف ق مرباخوری

نمک: به مقدار لازم

روغن زیتون، آبلیمو، نمک و آویشن رو مخلوط و ماهی رو از طرف گوشت داخلش بزارید و یکساعت داخل یخچال قرار بدید.

مواد لازم سس شوید:

شوید خشک: دو ق غذاخوری

ماست خامه ای: چهار ق غذاخوری

خامه: چهار ق غذاخوری

پودر جوز هندی: یک چهارم ق چایخوری

فلفل قرمز: یک چهارم ق چایخوری

آبلیموی تازه: یک ق غذاخوری

آرد: دو ق غذاخوری

شیر: یک لیوان

کره

نمک

طرز تهیه:

یک ق غذاخوری کره رو در تابه بریزید و روی حرارت ملایم بزارید تا ذوب بشه ،آرد و شوید رو بهش اضافه کنید کمی تفت بدید تا بوی آرد بلند بشه بعد شیر،خامه و ماست رو باهم مخلوط و به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا سس نسبتا غلیظ بشه بعد آبلیمو،جوز هندی،نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.اگه خیلی غلیظ شد کمی شیر یا آبجوش بزنید. حالا ماهی رو داخل فر صد و هشتاد درجه نیم ساعت بپزید و چند دقیقه گریل کنید تا طلایی بشه یا داخل تابه روی شعله بپزید. موقع سرو سس رو روی ماهی بریزید.این سس با انواع غذاهای دریایی و گوشتی عالیه. نوش جان

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه