طرز تهیه سوپ سیب زمینی و ژامبون

Potatoes and ham soup

مواد لازم جهت تهیه سوپ سیب زمینی و ژامبون :

کرفس ۱/۳ پیاله تکه شده

پیاز ۱/۳ پیاله کاملا خرد شده

ژامبون گوشت ۳/۴ پیاله تکه و پخته شده

آب ۳ و ۱/۴ لیوان

سیب زمینی ۳ و ۱/۲ فنجان پوست کنده و خرد شده

عصاره مرغ ۲ قاشق غذا خوری

نمک ۱/۲ قاشق چای خوری

فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری

کره ۵ قاشق غذا خوری

آرد ۵ قاشق غذا خوری

شیر ۲ فنجان

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و ژامبون :

آسمونی : سیب زمینی ها، کرفس، پیاز، ژامبون و آب را در یک قابلمه ترکیب کنید. بعد اونا رو بجوش بیارید و با دمای بیش از متوسط آنها را حرارت بدید تا زمانی که سیب زمینی ها پخته شوند (حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه) سپس نمک و فلفل را در آبگوشت مرغ هم بزنید.

دریک تابه جدا با حرارت رو به کم کره را ذوب کنید و با آرد بوسیله چنگال هم بزنید و اجازه بدید کمی حرارت بینند و پیوسته اونو هم بزنید حدود ۱ دقیقه تا تیره بشوند، به آرامی با شیر هم بزنید که تا شیر یکجا نریزید تا توده ای نشه، به هم زدن حدود ۴ الی ۵ دقیقه با حرارت رو به پایین ادامه بدید تا مواد تیره بشن.

مخلوط شیر را در قابلمه هم بزنید و سوپ را بپزید ، و سریعا غذا را سرو کنید و لذت ببرید.

- پورتال آسمونی Asemooni.com


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه