طرز تهیه خورش بامیه

bamiyeh-stews

مواد لازم جهت تهیه خورش بامیه :

ران گوساله ۴۰۰ گرم

بامیه ۴۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد

آبغوره ۲ قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری

دارچین ۱ قاشق مربا خوری

فلفل سیاه ۱ قاشق مربا خوری

زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری

نمک ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه خورش بامیه :

آسمونی : ابتدا پیازها را کمی تفت داده و گوشت را به آن اضافه می کنیم، با زردچوبه دارچین و فلفل آنها را تفت داده تا جایی که آب گوشت گرفته شود و با ۲ لیوان آب اجازه می دهیم که به مدت ۱/۵ساعت بپزد.(در صورت تمایل می توانید مقداری سیر رنده شده نیز به گوشت اضافه کنید)

برای اینکه بامیه لیز نشود چوب ته آنها را فقط کمی کوتاه می کنیم و در تابه ای آنها را با رب کاملاً تفت می دهیم. بعد از اینکه بامیه و رب با هم تفت خورده شدند آبغوره و نمک و زعفران را اضافه کرده و با ۲ لیوان آب به مدت نیم ساعت می گذاریم تا کمی پخته شود.

بعد از اینکه گوشتها پخته شد و آب آن کمی کشیده شد بامیه ها را اضافه کرده و به مدت نیم ساعت می گذاریم پخته شوند و طعم یکدیگر را به خود بگیرند.

- پورتال آسمونی Asemooni.com


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه