طرز تهیه ترشی آلبالو

pickle-sour-cherry

مواد لازم برای تهیه ترشی آلبالو :

آلبالو ۱ کیلو گرم

نمک به میزان لازم

سرکه به میزان لازم

طرز تهیه ترشی آلبالو :

آسمونی : ابتدا آلبالوها را شسته و در شیشه بریزید، سپس آب و نمک را جوشانده و اجازه دهید سرد شود، وقتی آب و نمک سرد شد، شیشه را با آب نمک و سرکه پر نمایید.

نصف شیشه باید از سرکه و مابقی آن با آب نمک جوشیده پر شود.

چند نکته برای تهیه ترشی آلبالو :

بعد از چند روز ترشی آلبالو را بچشید تا از مقدار نمک آن مطمئن شوید.

سرکه سفید برای ترشی آلبالو مناسب تر است.

ترشی آلبالو باید در یخچال نگهداری شود، با این روش حتی تا یک سال هم می توانید ترشی را نگه دارید بدون اینکه لیز و شل شود.

وقتی آلبالوهای آن تمام شد، آب ترشی آلبالو را بیرون نریزد، برای تهیه سس سالاد از آن استفاده کنید، سس شما صورتی خوشرنگ میشود وجایگزین خوبی برای آبلیمو است.

اگر تنها از سرکه استفاده شود، باعث ترش شدن بیش از حد ترشی آلبالو شده و مزه آلبالو گم میشود.

- پورتال آسمونی Asemooni.com


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه